söndag 20 juli 2014

Loma?

II/14 har helt tydligt haft sin första loma här i dagarna, för alla kvinnliga rekryters bloggar har uppdaterats :) Spännande att läsa om folks första vecka och om livet på kasernen. Om nu nån skulle vara intresserad så hittar jag mina skribenter här, dvs på aamukampas forum. De två bekanta jag själv har som ryckte in för 2 veckor sedan har jag inte hunnit träffa personligen utan bara talat med via FB, men en av dem funderar tydligen på att bli en längre tid i armén, så vi får se om hen kanske t.o.m. är kvar på brigaden då jag anländer om ett knappt år...

Jag har ju förresten kommit hem jag med. Det är lite ovant att vakna av kattjamande och att inte kunna hitta folk att socialisera med bara genom att sticka ut huvudet genom ytterdörren, men månne jag inte hittar min plats i den här världen också.
Jag tog och mätte mig på min kroppsanalysvåg direkt från morgonen också, för att se hur illa den här "semestern" gått åt mina mått, och även om i princip alla värden gått "bakåt" så är det inte så stora förändringar att jag tänker oroa mig. Dessutom har jag kroppen i olag efter resan och dålig mage. Lite rutin i vardagen så är jag snart tillbaka på rätt spår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar